Exclusief, flexibel en duurzaam

Tubbergen in Overijssel had de primeur. Daar hebben we onze eerste woning à la Timberliving gerealiseerd. Exclusief van kwaliteit, flexibel van aard en duurzaam van nature. Een unieke combinatie die nieuwsgierig maakt naar de vele mogelijkheden. Wel of geen kelder? Een balkon of een terras? Of allebei? Mos op het dak of zonnepanelen rondom? U bepaalt het allemaal van A tot Z. Timberliving maakt het voor u waar.

Hout doet leven.

Hout past in elk landschap. Leven in een huis dat voor een groot deel uit hout bestaat, geeft u rust en brengt u dichter bij de natuur. Gebruik van hout bewijst niet alleen uw goede smaak, maar bevredigt ook uw zorg voor het milieu. Duurzaamheid is hier geen politiek correct modewoord, maar een keiharde garantie. Onze huizen zijn gebouwd van duurzaam hout dat zorgvuldig is beheerd en op alle vitale punten zwart-op-wit gecertificeerd.

Glas geeft lucht.

Glas past perfect in de Timberliving-formule. Het plaatsen van enkel, dubbel of zelfs triple glas maakt uw huis energiezuiniger. Het verhoogt het wooncomfort en verlaagt de stookkosten. Een bijkomend voordeel is dat het ook ingezet kan worden voor extra geluidsisolatie. Verder is het verstandig om per gedeelte van het huis het glas te kiezen dat juist daarvoor het meest geschikt is. Daarin kunnen we u professioneel adviseren, maar ook hier hebt u zelf uiteraard het laatste woord.