Specialist in ecologisch bouwen

Ecologisch bouwen

Onze huizen zijn ontworpen en gebouwd met duurzame bouwmaterialen, die het milieu niet of nauwelijks belasten. Hout is als ecologisch bouwmateriaal de meest logische keus. In de tientallen jaren die een boom groeit, neemt hij CO2 op uit de lucht. Daarom heeft hout al voor gebruik een voorsprong op andere bouwmaterialen. Hout heeft daarnaast een lange levensduur en is goed te bewerken. Als het huis ooit wordt afgebroken, dan kan hout heel duurzaam worden gerecycled.

Gezond binnenklimaat

Hout is ook goed voor ons (binnen)milieu. Het geeft geen schadelijke emissies af en is van nature een uitstekende isolator. Met natuurlijk isolatiemateriaal van houtwol, vlaswol, hennep of cellulose bouwen we damp-open: het vocht uit uw woning wordt op natuurlijke wijze afgevoerd. Daarnaast slaat natuurlijk isolatie warmte op en geeft het geleidelijk weer af, voor een constante binnentemperatuur en een optimaal binnenklimaat. En omdat duurzaamheid en energiezuinigheid hand in hand gaan, werken we samen met een specialist in de duurzame installatietechnieken. Kortom: een gezond huis in een gezond milieu!

Ecologisch bouwmateriaal

De overheid en opdrachtgevers stellen steeds hogere eisen op het gebied van energiezuinig en duurzaam bouwen. Als ecologisch bouwmateriaal is hout de meest logische keus. Hout is een natuurproduct dat het milieu niet of nauwelijks belast. Niet tijdens de productie of de winning en ook niet tijdens of na het gebruik. Lees hier meer over hout als ecologisch bouwmateriaal.

Onze medewerkers

Evert Laarman
Algemeen directeur
Alide Laarman
Bedrijfsleider
Ella Melgert
Gastvrouw/administratief medewerker
Gerard van der Spek
Projectleider
Boris Wessels
Technisch projectmanager
Lars Kosters
Sales
Maarten Reijntjes
Project engineer
Jorden Theijink
Project engineer
Erwin Bosman
Project engineer
Max van Dijk
Project engineer
Mark Baan
Werkplaatstimmerman
Stephan Brandenbarg
Werkplaatstimmerman
Pascal ter Steege
Werkplaatstimmerman
Arnaud Nijsink
Werkplaatstimmerman